Despre noi
Dolci di Fabio s-a nascut din dorinta fondatorilor Fabio Pizza de a avea un produs excelent si la capitolul deserturi. Am pastrat astfel modul traditional al prajiturille de casa, dar le-am combinat cu ingredientele si priceperea marilor cofetarii, pentru a crea produse naturale cu aspect, gust si textura aparte. Cofetarul nostru sef si creatorul Dolci di Fabio, Frunza Petru, arhitect la baza, a urmat cursurile unei cunoscute scoli de cofetari din Romania, urmate mai apoi de diferite cursuri si worshopuri de specializare. Experienta lui anterioara in arhitectura si design l-a ajutat sa creeze forme si ambalaje neconventionale pentru deserturile noastre, respectand si cerintele livrarii la domiciliu, fara a face insa compromisiuri de calitate.
Suntem foarte exigenti cand vine vorba de materia prima. Toate produsele sunt home-made, nu folosim premixuri, coloranti artificiali, pasta de zahar, masini de printat sau ingrediente cu origine necunoscuta. Nu facem nici un compromis in a avea un produs care poate fi mancat de oricine, adult sau copil. Datorita succesului avut de Dolci di Fabio ca divizie de deserturi pentru Fabio Pizza, ne-am gandit sa o dezvoltam mai mult si sa o facem o entitate separata, care sa poata produce diverse varietati de brutarie, patiserie, prajituri si torturi. Cu un laborator utilat pe masura, putem face fata oricarui tip de comanda. Toate la dispozitia dumneavoastra.
Produsele Dolci di Fabio raman disponibile in reteaua Fabio Pizza, in Magazinul Lui Fabio din strada Turda 117, dar si prin comanda directa pe site-ul nostru sau telefonic, cu respectarea termenilor si conditiilor.