0
produse
Pentru ca ciocolata alba poate si un produs foarte dulce de sine statator, am ales sa-l combinam cu un strat de jeleu acrisor de coacaze si un blat umed de cacao.
Trimiteri exotice intr-un desert autohton cu gustul unei prajituri de casa.
Jeleu de zmeura, insertie diplomat cu aroma de lime, mousse de zmeura, potrivire perfecta.
Asezat pe un blat de biscuite crocant, stratul consistent de crema de cocos are compania selecta a unui jeleu de ananas cu busuioc.
Mult preacunoscutul cheesecake, prezentat intr-o forma noua, ce degaja un miros subtil de portocala cu lavanda.
Trei straturi toate cu cacao! Vizual ciocolata domina, insa prima bucata gustata va confirma prezenta pralinei.
Ca sa te rasfeti si sa nu te simti vinovat, am creat o prajitura fara zahar, indulcita cu sirop de artar.
Dulce acrisor, cu accente crocante.
Combinatie cremoasa din doua tipuri de ciocolata, asezate frumos intr-o coaja proaspata de ecler.
De multe ori subiect de cearta cand vine vorba de eclere, pe motiv c-ar fi cel mai bun.
Atentie la alunele caramelizate. Daca s-au terminat inseamna ca ati mancat eclerul!
Va atrage multi oameni in tabara iubitorilor de ciocolata.
Pentru ca sunt oameni care iubesc tiramisu, dar nu se impaca cu cafeaua.
Un desert care te poate purta pan' la cer si-napoi.
Conuri crocante umplute cu gust proaspat de Sicilia.
Morcovul l-am camuflat in blat sa fie moale si pufos si sa fie companie perfecta pentru crema cu coaja de portocale.
Desert pe baza de ciocolata, ciocolata si bine-nteles... ciocolata.