0
produse
Mai bun ca un cheesecake poate fi doar un cheesecake cu caramel.
Un tort clasic care nu se va demoda niciodata.
Pentru ca unii din laborator sunt mari fani cannoli, ne-am gandit sa le dam si o haina mai festiva.
Usor exotic, insa cu o aroma placuta care ma dependenta.
FIn si aerat, usor ca un nor si dulce ca o zi frumoasa de vara, pavlova e un clasic care stie sa puna orice masa in evidenta.
Valuri de ciocolata in diverse culori, pentru gusturi diverse.
Nici nu avem cuvinte pentru acest minunat tort, un omagiu adus fisticului de Bronte!
Padurea neagra, black forest, foret noir...aceeasi combinatie sublima de visine cu ciocolata si frisca, in diverse limbi ale lumii.
Desert slab indulcit, fin si delicat, ca o zi insorita de toamna.
O combinatie mereu surprinzatoare, dulce, acrisoara, cremoasa, nu va dezamagi niciodata. Desi e roz, poate cuceri orice reprezentant al sexului masculin.
Cand am creat acest tort, am avut un singur lucru in minte:ciocolata!
Am luat nelipsitul tort cu morcov si i-am dat haine de sarbatoare, sa puteti sa-l impartiti cu prietenii.
Cheesecake cu preparare la rece, pufos, fin cu un toping dulce acrisor din fructe de padure.
O felie te poate purta pana la cer si-napoi! Un desert fara nici un compromis!