close

Termeni si conditii

Daca nu sunteți de acord cu acesti Termenii si Condiții, va rugam sa nu utilizați acest Website.

Prin utilizarea acestui Website confirmați ca sunteți major sau ca ați primit permisiunea parinților si ca aveți capacitate juridica de a incheia un contract si de a plasa ulterior o comanda pe dolcidifabio.ro.

Prezentul document stabileste termenii şi conditiile de utilizare a website-ului www.dolcidifabio.ro si condițiile de achizitionare a produselor comercializate prin intermediul acestui Website.

Website-ul www.dolcidifabio.ro (numit Dolci di Fabio de aici inainte) este operat de S.C. ................... S.R.L. (numita Dolci di Fabio de aici inainte) o societate cu raspundere limitata organizata si funcționand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in Bucuresti, ........................., inregistrata la Registrul Comerțului Bucuresti sub nr. ..............., cod unic de inregistrare ...................., telefon ................ si adresa de e-mail contact@dolcidifabio.ro

Dolci di Fabio isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o notificare prealabila, dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli şi restrictii in ceea ce priveşte continutul Website-ului, in orice moment, fara o notificare prealabila, dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment, fara o notificare prealabila.

Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest Website. Astfel, va rugam sa verificați secțiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

Politica de confidențialitate Dolci di Fabio, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Condiții. Prin utilizarea Website-ului şi prin accesarea serviciilor oferite de catre acest Website acceptați Termenii şi Conditiile detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu  Politica de confidențialitate dolcidifabio.ro, precum si cu toate celelalte documente menționate in cuprinsul prezentului document. 

Va rugam sa citiți cu atenție Termenii si Condițiile inainte de a utiliza Dolci di Fabio si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

 

Definiții

Termenii si Condițiile se vor aplica tuturor vanzarilor de produse si/sau servicii comercializate de catre Dolci di Fabio prin intermediul Dolci di Fabio. In cuprinsul Termenilor si Condițiilor, termenii de mai jos vor avea urmatoarea semnificație:

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza, in orice mod, Dolci di Fabio.

Cumparatorul consumator.  – orice persoana fizica care, prin inregistrarea unei comenzi online pe Dolci di Fabio, acționeaza in alte scopuri decat cele specifice activitații sale comerciale sau profesionale, avand, potrivit legii, calitatea de consumator.

Cumparatorul profesionist - orice persoana fizica sau juridica, precum si orice alta entitatea care, prin inregistrarea unei comenzi online pe Dolci di Fabio, acționeaza in scopurile specifice activitații sale comerciale sau profesionale, neavand potrivit legii, calitatea de consumator.

Vanzatorul – Dolci di Fabio

Comanda – solicitarea transmisa de catre Cumparator, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, in vederea achiziționarii de Produse si/sau Servicii comercializate online, in condițiile prevazute de Termeni si Condiții, de catre Dolci di Fabio.

Produs - orice bun comercializat de catre Dolci di Fabio pe Dolci di Fabio, solicitat de catre Cumparator prin Comanda inregistrata care urmeaza sa fie livrat de catre Vanzator, in condițiile prevazute in Termeni si Condiții.

Serviciu – orice serviciu comercializat de Dolci di Fabio pe Dolci di Fabio, solicitat de catre Cumparator prin Comanda inregistrata, care urmeaza sa fie prestat de catre Vanzator, in condițiile prevazute in Termeni si Condiții.

Contract – contractul incheiat de catre Cumparator, in conformitate cu Termenii si Condițiile expres acceptate de acesta, si Dolci di Fabio la momentul confirmarii de catre Dolci di Fabio pe un suport durabil, a Comenzii transmise de catre Cumparator.

Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Dolci di Fabio  intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Dolci di Fabio cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzacție - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Dolci di Fabio  catre Cumparator, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Dolci di Fabio  indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile si/sau descrierile Produselor si/sau Serviciilor asa cum sunt precizate pe Dolci di Fabio.

 

Documente contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Dolci di Fabio, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operațiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail), prin sms sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produselor si/sau Servicii din Comanda Vanzatorul va anunța Cumparatorul pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispoziția Vanzatorului la efectuarea Comenzii. Daca clientul nu este de acord cu noua Comanda acesta o poate modifica/anula, iar Vanzatorul va returna suma platita de Cumparator in maxim 14 de zile de la confirmarea modificarii/anularii comenzii. Pentru plata cu cardul, daca valoarea comenzii modificate este mai mare ca valoarea comenzii inițiale, Cumparatorul va trebui sa inițieze o noua comanda.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Informațiile puse la dispoziție de catre Vanzator pe Dolci di Fabio vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia putand fi si alte documente cum ar fi certificatul de garanție si/sau certificatul de conformitate emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achiziționate.

Facturile care confirma achizitia produselor de catre dvs. vor fi emise in format electronic si transmise la adresa de e-mail specificata de dvs.

 

Informatii despre produs
 
Produsele comercializate prin intermediul Website-ului dolcidifabio.ro sunt produse noi si in momentul livrarii sunt insoțite de factura fiscala/bon fiscal, conform legislației in vigoare.
 
Produsele sunt oferite in condițiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil.
 
Din acest motiv Dolci di Fabio  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului, produsele ramase se demonstreaza a fi neconforme pentru livrare sau din motive independente de Dolci di Fabio.
 
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligație contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si conțin TVA (19% din valoarea produsului).
 
Prețul de achizitie tiparit pe factura fiscala/bon fiscal va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.
 
Cumparatorul va fi obligat sa achite si toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele poştale sau de orice alta natura, suportate de profesionist pentru a va pune in posesia produselor comandate, costuri care se adauga la prețul produselor comandate. (vezi Despre Livrare)
 
De asemenea, in cazul plaților online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumparatorul.
 
Ne rezervam dreptul de a schimba prețul produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila.
 
Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii plasate de dvs. nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email la adresa specificata de dvs. la inregistrare.

La comandarea produselor care sunt plasate cu optiunea de a ridica din magazin ,clienti sunt asteptati la magazin in termen de 24 ore de la primirea e-mailului generat automat de catre site.

Dolci di Fabio  nu ofera nicio garanție, in afara de cele prevazute de legislația aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligația Dolci di Fabio  de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterala a contractului conform legislației in vigoare.

Dolci di Fabio  ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe Website, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, se pot face si greşeli. In asemenea situații, Dolci di Fabio  va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care Dolci di Fabio  constata ca eroarea respectiva a afectat/influențat Comanda dvs. sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii Comenzii/a Contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

Culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe Dolci di Fabio, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;
dimensiunile şi forma Produselor pot fi diferite in realitate fata de modul in care apar pe Dolci di Fabio, de aceea, va rugam sa aveți in vedere ca este responsabilitatea dumneavoastra sa verificați ca marimea reala a fiecarui Produs sa corespunda scopului pentru care ați achiziționat respectivul Produs,
fotografiile şi imaginile de pe Dolci di Fabio au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie sa citiți cu atenție descrierea corespunzatoare a Produsului sau sa ne contactați.

Produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca Dolci di Fabio  sa nu poata livra Comanda. De asemenea, Dolci di Fabio  isi rezerva dreptul de a retrage orice Produs de la vanzare, in orice moment. In asemenea situații, singura responsabilitate a Dolci di Fabio  fața de dumneavoastra este rambursarea integrala a sumelor platite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;

 

Drepturi de autor

Continutul Website-ului dolcidifabio.ro este proprietatea Dolci di Fabio. 

Dolci di Fabio  garanteaza utilizatorului acces limitat pe acest Dolci di Fabio, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descaarca sau de a modifica parțial sau integral Website-ul, de a reproduce parțial sau integral Website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Dolci di Fabio  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Dolci di Fabio, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul Dolci di Fabio si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protecția drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

In cazul in care observați ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@dolcidifabio.ro

Nu este permisa utilizarea acestui Website in scopul introducerii in mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest Website, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu Dolci di Fabio. Prin acceptarea Termenilor si Condițiilor va angajați sa nu atacați acest Dolci di Fabio prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.

Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritaților competente in vederea aplicarii sancțiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza Dolci di Fabio.

Dolci di Fabio isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe Dolci di Fabio ca urmare a unor erori tehnice sau care prezinta prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, in mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de catre consumatorul mediu), cu consecința restituirii intregii sume platite de Cumparator in considerarea comenzilor anulate, daca este cazul.

Orice link-uri catre alte Website-uri sau materiale ale unor terțe parți, daca este cazul, postate pe Dolci di Fabio sunt oferite exclusiv in scop informativ, iar Dolci di Fabio nu isi asuma in niciun fel responsabilitate pentru conținutul acestor Website-uri si materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor Website-uri.

Folosim Cookies, pentru a vă oferi o experiență cât mai bună pe site-ul nostru, conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul. Click aici pentru a afla mai multe informații despre Cookies și despre cum le puteți controla. Prin continuarea navigării pe acest site, ne oferiți acordul referitor la folosirea Cookie-urilor. De acord